Online designathon projecten

Dit project is bedoeld voor kinderen (7-12 jaar) om oplossingen te bedenken voor waterproblemen. Het begint met een video, daarna gaan kinderen een idee bedenken, schetsen en (indien gewenst) een prototype bouwen. Aan het einde van het project presenteren kinderen hun uitvinding aan de klas of thuis. Deze projecten stimuleren creatief, kritisch en ondernemend denken.

Voor een project heb je ongeveer 60 minuten nodig, maar je kunt het makkelijk op je eigen tempo doen.

Er worden regelmatig nieuwe projecten toegevoegd, dus meld je hier aan voor een update!